Wil je meer weten over de Bijbel en het christelijk geloof? Graag bieden we je de online Bijbelcursus De Brug aan!

Een brug verbindt dat wat van elkaar is gescheiden. Twee kanten, gescheiden door een diepe kloof, kunnen alleen met elkaar worden verbonden door een brug. Een brug maakt dat je een land kunt bereiken dat anders onbereikbaar is.

In deze Bijbelcursus gaat het over bruggen en over dé Brug. In tien lessen openen we samen de Bijbel en ontdekken de kern van het christelijk geloof. Het gaat over God en mens, Bijbel en geloof, leven en dood. We ontmoeten Jezus Christus als de Brug tot het leven. Voor de vragen die je mogelijk hebt, zoeken we in de Bijbel naar antwoorden.

Als je hieronder je adres invult, krijg je een boekje toegestuurd, zodat je daar zelf aantekeningen  in kunt maken. Je kunt ook kiezen voor de optie om het boekje in pdf-formaat te krijgen.

Deze cursus heeft als concept: sámen wegwijs worden in de Bijbel en ontdekken wie Jezus is. We doen dit door begeleiding aan te bieden via de e-mail. Nadat je jezelf hebt aangemeld, zal een begeleider contact met je leggen via de e-mail, zodat je met hem of haar de cursus kunt gaan doorwerken en de antwoorden op de vragen uit de cursus met de begeleider kunt delen. Je kunt de lessen thuis, in eigen tempo doorwerken.

Heb je geen Bijbel? Ook die kun je via deze site aanvragen!

Een preview van de online bijbelcursus bekijken.

Bijbelcursus aanvragen

Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?